Wijnactie 2022
 wijn22roodwijn22wit

Dit jaar zullen wij weer huis aan huis komen voor de wijnactie.

Onze voortreffelijke wijn kunt u ook bestellen via onderstaand bestelformulier waarna deze bij u thuis wordt afgeleverd.

De wijn is ook verkrijgbaar bij ‘t Gruntehöfke, Meerlosebaan 1, Grubbenvorst

Klik hier voor het bestelformulier.

Steun uw harmonie!

Harmonie St. Joseph uit Grubbenvorst (LB) is in 1902 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ruim 100 leden. De vereniging bestaat uit het harmonieorkest en het slagwerkensemble en heeft een eigen gedegen leerlingenopleiding. Kenmerkend voor de vereniging is het grote enthousiasme waarmee allerlei activiteiten worden ontplooid. Op muzikaal gebied wordt er naar gestreefd elke muzikant zoveel mogelijk de gelegenheid te geven op een optimale manier bezig te zijn met het maken van muziek.

De harmonie kent jaarlijks een drukke activiteitenagenda. Naast de vaste eigen activiteiten zoals het voorjaarsconcert en het inmiddels regionaal vermaarde Caldenbroich Music Night waar de harmonie al haar instrumentale talenten uit de kast haalt tezamen met een keur aan vermaarde vocalisten, zijn er diverse lokale traditionele activiteiten zoals kleinconcerten, optochten en serenades.