Wijnactie 2018 Harmonie St Joseph

 

 Definitief Etiket rood Harmonie 2018     Definitief Etiket wit Harmonie 2018

“Puck van den Hombergh”

Graag wil ik me voorstellen, ik ben Puck van den Hombergh, alweer 33 jaar en zit in een rolstoel. Door de week woon ik in een woongroep op de Witte Steen, en in het weekend bij pap en mam op Het Gebroken Slot. Al mijn hele leven hou ik van gezellig kletsen, vrolijkheid en kleur. Door mijn beperking is stippen maken voor mij te doen, wat wil je nog meer samen bezig zijn en een regenboog aan kleuren voor je neus. Rose en oranje zijn mijn lievelingskleuren.
Vaak op zaterdag kun je mij vinden bij Atelier Keileuk bij Emmaus Feniks in Venlo, daar pimpen we allerlei kringloop spulletjes. Hier stippel ik ook dat het een lieve lust is, de opbrengst gaat naar Make a Wish. De finishing touch van een werkstuk is als er een gouden of zilveren stip op staat, voor de Harmonie zijn dat natuurlijk muzieknootjes.
Wie weet zien we elkaar in het dorp of bij Keileuk.
Vrolijke groeten Puck
????????????????

 
Caldora Oronese Sangioves Merlot - rouge Deze wijn is gemaakt van 70% Sangiovese en 30% Merlot. De wijngaarden zijn gelegen in Ortana, Italië. Een wijn met diep robijnrood die intens en persistent is in de smaak, fruitig met hints van kersen, pruimen en vanille. Een medium-bodied wijn met licht tannine en mooi in balans. Heerlijk in combinatie met salami, hartige voorgerechten en uitstekend met vleeswaren en kazen.
 
Caldora Ortonese Malvasia Chardonnay – blanc
Deze wijn bestaat uit 70% Malvasia en 30% Chardonnay druiven. Een levendige lichtgele wijn, met een intens aroma. Fruitig met tonen van tropisch fruit. Een volle wijn die mooi in balans is met een aanhoudende finish.
Een prachtige wijn bij voorgerechten zoals: lichte pastagerechten, wit vlees of jonge zachte kazen en ook een goede partner met vis.
 

(Graag in blokletters invullen)

Naam: ____________________________________________________________________

Straat: ____________________________________________________ Huisnr.   ________

Postcode:______________________ Plaats:______________________________________

Telefoonnr:_______________________ Handtekening:______________________________

De bestellijst in te leveren bij: 

Lei Keursten, Op Santfort 2, 5971 BC Grubbenvorst, Tel. 077-3662126,

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wijn is ook verkrijgbaar bij ’t Gruntehöfke, Meerlosebaan 1, Grubbenvorst