Zaterdag 16 juli was het dan zover. Op waardige wijze werd in een goed gevulde zaal 't Haeren door middel van een concert afscheid genomen van orkestdirigent Leo Beckers. Leo had een prachtig programma samengesteld bestaande uit hoogtepunten uit 25 jaar harmonie St. Joseph; succesvolle concourswerken, prachtige solo's van Pam van den hombergh en Sraar Straten en niet te vergeten Caldenbroich Music Night coryfee Roy Verbeek. Leo had er iets moois van gemaakt, niet wetende dat ook zijn harmonie niet stil had gezeten. Na de overdracht van de baton aan opvolger Wout Claessens verscheen plotseling , als complete verrassing voor Leo, Erica Yong ten tonele welke hem op bijzondere wijze toezong.

Na het klinken van de laatste tonen werden er onder het genot van een hapje en een drankje nog diverse herinneringen opgehaald en plannen voor de toekomst uitgesproken.

Leo werd vol lof en waardering toegesproken en benoemd tot eredrigent van harmonie St. Joseph, Wout Claessens werd veel succes toegewenstin zijn toekomstige carrière bij onze vereniging. Het werd een avond om in te lijsten.