Uitgenodigd: musical-music & magic percussion!

Op zondag 2 mei a.s. organiseert Harmonie St. Joseph “Santé”.

Gedurende dit concert kunt u niet alleen genieten van een hoogwaardig staaltje slagwerk en van sfeervolle muziek uit verschillende wereldberoemde musicals , maar bent u tevens getuige van  de bekendmaking van de kunstenaar, wiens unieke kunstwerken onze wijnetiketten zullen sieren tijdens de wijnactie 2010-2011 (start in november)

Voor u treden op:

Het Slagwerkensemble o.l.v. Peter van de Loo

Het Orkest o.l.v. Leo Beckers

Het concert vindt plaats in Gemeenschapshuis ’t Haeren

Aanvang concert: 11.30 uur

Einde concert: ca. 13.00 uur

“Santé”: u bent méér dan welkom!

De huiswijnen van Harmonie St. Joseph Grubbenvorst, dit jaar wederom voorzien van een héél bijzonder jasje, zijn uitstekend ontvangen. Nog elke week krijgt wijnmeester Lei Keursten het verzoek voor de levering van één of meerdere flessen wijn. De combinatie van met zorg gekozen wijnen én unieke kunstwerken blijkt een schot in de roos: zo zijn onze huiswijnen niet alleen heerlijk om te drinken, maar zijn ze ook uitermate geschikt als exclusief (relatie)geschenk en zelfs als collectoritem!

Bestellen kan nog steeds bij Lei Keursten, Lage weide 4, 5971 BK Grubbenvorst Tel. 077-3662126