Beste muziekliefhebber,

Muziek is niet weg te denken uit ons leven: als achtergronddeuntje, tijdens feestelijke gelegenheden, bij minder leuke gebeurtenissen, als hoofdact tijdens Pinkpop; muziek is van alledag.

En wij maken muziek van alledag. Uiteraard voor onszelf, maar zeker ook voor u! Want er is niets mooiers dan de muziek waarop we veel hebben geoefend aan u te laten horen. Dat willen we nog vaak en jarenlang blijven doen. Met jong en oud, voor jong en oud.

Wij kunnen dit echter niet zonder financiële steun. Steun daarom ónze, maar ook úw harmonie middels een bijdrage.
Wordt ‘Ami d'Harmonie of ‘gewoon donateur’.

Mocht u zich, net als velen voor u, willen aansluiten bij Ami d'Harmonie, dan blijft u op de hoogte van onze activiteiten en hebt u tijdens verschillende gelegenheden van onze vereniging een streepje voor. Bovendien ontvangt u als Ami d'Harmonie een stevige korting op uw toegangskaarten voor Caldenbroich Music Night!

Wilt u ook blijven genieten van onze muziek, draagt u úw harmonie ook een warm hart toe, wordt dan Ami d'Harmonie of ‘gewoon donateur’.

Alvast dank!

Bestuur, leden en leerlingen van Harmonie St. Joseph

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Tel. nummer:
E-mailadres:
IBAN Rekeningnummer:
Klik hier om je rek.nr. om te zetten naar IBAN.

Ik kies voor de volgende bijdrage:
Ami d'Harmonie (Vanaf slechts € 10,00 jaarlijks bent u lid!)
Gewoon donateur (Elke bijdrage, groot of klein is welkom!)
  Ik wil graag met een bedrag van [eenmalig] [jaarlijks] steunen.

Door het verzenden van dit formulier geef ik tevens toestemming om jaarlijks een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar mijn bank om een bedrag conform mijn keuze hierboven over  te schrijven als bijdrage aan Harmonie St. Joseph naar bankrekeningnr NL66RABO0117702838 t.n.v. Harmonie St. Joseph, Postbus 8562, 5970 AA Grubbenvorst. Als ik het niet eens ben met deze afschrijving kan ik deze laten terugboeken.

Ik heb alle gegevens juist ingevuld en ga akkoord met de automatische incasso.

(AUB 1x klikken, het verzenden kan enkele seconden duren!)